REUMA-SOL, Alfaz del Pi, Costa Blanca-kysten

Et ferie- og behandlingssenter, som har et godt utvalg av helse- og velværebehandlinger i et trygt og tilrettelagt miljø. Senteret ble etablert av Norsk Revmatikerforbund og har skandinavisk talende personale.
Senteret er et godt sted å tilbringe vintermånedene med behagelig klima.
Du kan velge om du vil bo i leilighet eller hotellrom, om du vil ha hel- eller halvpensjon. Du kan selv velge hvor lenge oppholdet skal vare.

For flere opplysninger: Telefon: 23 00 12 60, www.Helsereiser.no

SOLGÅRDEN, Villajoyosa, Costa-Blanca-kysten

Et ferie – og helsesenter som har åpent hele året. Fra Solgården er det utsikt til Benidorm. Enkelte turer er forbeholdt spesielle grupper. De som reiser til Solgården kan velge mellom avganger fra 6 norske byer. Charterturene har med erfarne leger og sykepleiere fra Norge. De fungerer som reiseledere på flyet og bidrar til 24 timers vakt under oppholdet.
Solgården har sju forskjellige gjestehus, som har ulik standard på rommene, det skilles bl.a. på størrelse på rom eller leilighet. Det tilbys fysioterapi, mange aktiviteter, turer og underholdning.

For flere opplysninger: Telefon: 24 14 66 60, www.Solgarden.no

JARDIN FOYA BLANCA, Alfaz del Pi

Leiligheter med to soverom og to bad. Stuen har spiseplass for inntil 6 personer. God og komfertabel salong, TV med fire norske kanaler. Moderne, praktisk og velutstyrt kjøkken. Leilighetene er stilfullt innredet. Stor terrasse med stoler, bord og parasoll. Trygt og fredelig anlegg med høy norsk standard, kvalitet og komfort. 66 rekkehusleiligheter.

Service og standard holder et meget høyt nivå. Renhold samt skifte av sengetøy og håndklær under oppholdet er inkludert samt en omfattende velkomstpakke. Fysioterapi tilbys i området.

For flere opplysninger: 23 00 12 60, www.Helsereiser.no

VALLE MARINA, Arguineguin, Gran Canaria

Norsk helsesenter som drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Senteret er åpent for alle, det tilbys opphold i leiligheter fra 1-4 uker. I sommerhalvåret er det meget gunstige priser spesielt for medlemmer av pasientorganisasjoner. Velutstyrte og romslige leiligheter. Fysioterapi tilbys.

For flere opplysninger: Telefon: 23 00 12 60, www.Helsereiser.no

CASA DON JOHAN, Puerto de Mogan, Gran Canaria

Leilighetskompleks ca 1 km fra sentrum og stranden. Leilighetene ligger rundt et tun med svømmebasseng som er oppvarmet til 33-34 grader. Det er TV, telefon og bredbånd i alle leiligheter. Alle leilighetene har godt utstyrt kjøkken med kjøle-/fryseskap og stekeovn. Det finnes åtte leiligheter med to soverom, de fleste i første etasje med egne solsenger og private små terrasser. Sju leiligheter har ett soverom.

For flere opplysninger: Telefon: 23 00 12 60, www.Helsereiser.no

NYTT VELVÆRESENTER PÅ LANZAROTE

Nyoppusset leilighetsanlegg med havutsikt til gunstige priser.
Nytt velværesenter med norsk fysioterapeut. 33 graders jacussi (whirlpool bath), massasje og sauna.
Senteret har 8 boalternativer i flere prisklasser og leilighetsstørrelser. Norsk TV og gratis varme i hovedanleggene. Trygghet og sikkerhet. Norsk guide på anleggene alle virkedager.

LANZAREISER – TELEFON 48 12 51 12, www.lanzareiser.no

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste.