Del siden på

Bli medlem

Et medlemskap i foreningen koster kr. 300,- for hovedmedlem. Pårørende og støttemedlemskap koster Kroner.150,- 

Tips og info ved innmelding

  • Påfør ønsket lokallag i meldingsfeltet hvis du ønsker å være medlem i et spesielt lokallag. 
  • Du vil i løpet av et par uker få tilsendt velkomstpakken. Les mer om velkomstpakken under.

Informasjon og likeperson

Som medlem i Norsk forening for slagrammede får du tilgang på informasjon og forskningsresultater omkring hjerneslag. I tillegg får du anledning til å komme sammen med andre i samme situasjon. Det er lettere å takle den nye situasjonen når man får vært sammen med de som forstår hva du har vært gjennom. Et sosialt møtested som lokallaget er svært viktig for trivsel og videre rehabilitering.

Vi hjelper slagrammede og pårørende gjennom å være en samtalepartner og likepersoner når det er behov for det.

Lokallag i ditt nærområde

Norsk forening for slagrammede har 18 registrerte lokallag, der noen av dem fungerer bedre enn andre. Det viktigste er at medlemmene våre har en møteplass, der en kan prate sammen med andre som har hatt hjerneslag eller er pårørende. Kaffen og det som hører til er en viktig del her. Her kan nevnes spennende foredrag (medisinsk personell, fysio- eller ergoterapeuter, farmasøyt eller lignende), likemannsarbeid (samtalegrupper), studiearbeid, informasjonsarbeid, tilrettelagte turer og andre arrangementer. Eksempler på studiearbeid er kulturhistoriske kurs, hobbyrelaterte kurs og organisasjonskurs.

Her er lokallagsoversikten vår

Fordeler

Velkomstpakke som inneholder:
  • Velkomstbrev.
  • Medlemsblad.
  • Brosjyre.
FFO

Gjennom vårt medlemskap i Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO) utfører vi helsepolitisk arbeid til beste for slagrammede. Det er også mulig for våre medlemmer å benytte seg av FFOs hotellavtaler. Se mer info på www.ffo.no.

Medlemsbetingelser

Vi behandler dine data ihht vår personvernserklæring. Data vi prosesserer når du melder deg inn: navn, adresse, fødselsdato, tlf og epost (hvis du har). Vi samler inn disse dataene for å kunne kommunisere med deg som medlem, enten for utsendelse av informasjon og materiale. Når du melder deg ut av foreningen vil disse dataene bli slettet fra våre systemer.

Del saken på

Logg inn

Logg inn