Møte med viljebionics

NFS var så heldige og bli invitert til forskningsparken i Oslo. Her fikk vi se ett helt nytt og innovativt produkt under utvikling.Sett utifra den prototypen vi fikk se kan dette bli ett fantastisk produkt, hvis gjengen i Viljebionics kommer helt i mål.Vi i NFS er glad for samarbeidet i noe som er veldig spennende

Motorisert eksoskjelett for arm

Det motoriserte eksoskjelettet består av en motorisert arm, ryggplate, skulderfester og hoftebelte. Armen til brukeren plasseres i ortoser ved albueledd og håndledd. Det kreves ingen restbevegelse i armen, eller fungerende nervesignaler i armen for bruk. Motorer i skulder- og albueledd tillater bruker å heve, senke bøye og rette ut armen. Det er også mulighet for rotasjon av håndledd. Dette tillater brukeren å kunne utføre dagligdagse aktiviteter som å drikke, spise og opprettholde personlig hygiene selv.

Lenke til deres hjemmeside. Ett besøk her annbefalles

https://www.viljebionics.com/hjelpemiddelet

Produktet blir testet av Jan Helge
Hele gjengen samlet
Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste.