Åpent møte i Oslo 19 mai

 Gode samtaler og godt oppmøte

Hvilke rettigheter har vi? Hvilke klageinnstanser kan vi benytte oss av? Dette var sentrale spørsmål som ble tatt opp da Gina Hjort Larsen holdt innlegg på vårt åpne møte fredag. Hun jobber som sosionom ved Sunnaas sykehus. Sosionomen lyttet også til våre historier, og hun ønsker å bruke våre erfaringer i sitt arbeid for og hjelpe andre. Dette skapte gode dialoger og erfaringsutvekslinger.

Jan Helge fortalte litt om sin historie, og om veien videre etter sitt hjerneslag. Han delte også sine erfaringer med helsevesenet og NAV. Denne gangen var vi samlet i Oslo, og mange hadde tatt turen innom. Her var det både gamle kjente, men også en del nye fjes å se.  Fra NFS møtte Aud og Jan Helge. Petter og Anne-Karine var gode hjelpere under arrangementet.

Foto Petter Gundhus
Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste.