29.10. er verdens slagdag

Det europeiske slagalliansen (SAFE) annonserer i dag et viktig skritt for alle slagoverlevende og deres pårørende: et europeiske forum for livet etter hjerneslag 2022

Basert på innsikt akkumulert gjennom årene, annonserer SAFE (Stroke Alliance for Europe, Det europeiske slagalliansen) det aller første europeiske event kun viet til livet etter hjerneslag.

Mens forskning og medisinsk fokus på å forebygge og behandle hjerneslag er og forblir et prioritert område, er det samtidig slik at millioner av slagoverlevende opplever redusert livskvalitet som følge av hjerneslag. Det er viktig å huske at liv som reddes av medisinsk intervensjon også er liv som er verdt å leve. Livet etter hjerneslag er et område der det nå er økt oppmerksomhet.

For å se nærmere på dette, har SAFE organisert det første Livet etter hjernslag-forumet, der forskere, slagoverlevende, pårørende, helsepersonell og de som er ansvarlig for policy samles. Les mer her!

I anledning verdens slagdag vil vi minne om at Norsk forening for slagrammede er en viktig ressurs for både slagoverlevende og deres pårørende. Ta kontakt!

www.slagrammede.org

post@slagrammede.org

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste.