Hurra, vi har fått tildelt midler fra ExtraStiftelsen!

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vi i prosjektgruppa og styret i NFS Molde og omegn er overveldet over å ha mottatt midler fra ExtraStiftelsen til vårt prosjekt “Rehabilitering i et livsløpsperspektiv”.

Dette betyr for oss anerkjennelse av vårt arbeid som allerede har pågått i ett år. Vi får også mulighet til å formidle resultatene av spørreundersøkelsen på en måte som kan bidra til at slagrammede i fremtiden får et bedre og mer tilpasset tilbud.

Dette gir oss større mulighet til å utvide undersøkelsen blant flere lokale NFS- og eventuelt Afasilag. Til høsten vil også vårt spørreskjema bli sendt til de som har vært innlagt Molde sjuehus med en slagdiagnose de siste fire årene. Det vil bli vitenskapelig publisering innen tema knyttet til utforming og samordning av hjelpetilbud og noen resultater vil bli aktualisert i medisinsk faglig tidsskrift.

Vi er svært takknemlinge for samarbeidet vi har med professor Turid Aarseth, Høgskolen i Molde og nevrolog Guttorm Eldøen, Molde sjukehus.

Logg inn

Logg inn