Hilde Evensen utgir Diktbok!

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ser det er mange som liker mange av mine dikt. Jeg kommer ut med min diktsamling i januar, “Livets speil”. Mine dikt handler om livet på godt og vondt, dikt de fleste kjenner seg igjen i. De er til glede, trøst, er med å løfte deg, gir troen på deg selv. De er lettleste, varme og triste.

Bøkene selges fort, så vær rask!

Det er mulig å forhåndsbestille denne boka, kr 200,- portofritt og signert hjem til deg. En fin gave til deg selv, familie og venner til alle anledninger. Interressert?

Kontakt:

Hilde Evensen, Kjerneby 19, 2409 Elverum

email: hil-nyst@online.no

Mob 995 47 743, tlf 62 41 66 17

“Hilde Evensen er født i Oslo i 1961, gift og bosatt på Elverum. Som 23 åring ble hun rammet av et hjerneslag og har etter opptrening brukt mesteparten av tiden sin til å hjelpe andre som har kommet i samme situasjon. Skriving av dikt ble terapi både for forfatter og lesere som har fulgt henne i foreningsarbeid og sosiale medier. Hilde har flere ganger blitt oppfordret til å samle noen av sine dikt og utgi en bok. Hennes ønske med denne boken er at den skal gi deg mange hyggelige stunder til glede, trøst og ettertanke.”

 

 

Logg inn

Logg inn