Hilde Evensen utgir Diktbok!

Ser det er mange som liker mange av mine dikt. Jeg kommer ut med min diktsamling i januar, “Livets speil”. Mine dikt handler om livet på godt og vondt, dikt de fleste kjenner seg igjen i. De er til glede, trøst, er med å løfte deg, gir troen på deg selv. De er lettleste, varme og triste.

Bøkene selges fort, så vær rask!

Det er mulig å forhåndsbestille denne boka, kr 200,- portofritt og signert hjem til deg. En fin gave til deg selv, familie og venner til alle anledninger. Interressert?

Kontakt:

Hilde Evensen, Kjerneby 19, 2409 Elverum

email: hil-nyst@online.no

Mob 995 47 743, tlf 62 41 66 17

“Hilde Evensen er født i Oslo i 1961, gift og bosatt på Elverum. Som 23 åring ble hun rammet av et hjerneslag og har etter opptrening brukt mesteparten av tiden sin til å hjelpe andre som har kommet i samme situasjon. Skriving av dikt ble terapi både for forfatter og lesere som har fulgt henne i foreningsarbeid og sosiale medier. Hilde har flere ganger blitt oppfordret til å samle noen av sine dikt og utgi en bok. Hennes ønske med denne boken er at den skal gi deg mange hyggelige stunder til glede, trøst og ettertanke.”

 

 

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste.