Tur til Casas Heddy 4. april 2016

Etter en vellykket tur i 2015 har vi (NFS) på oppfordring organisert en tur også i år. Min kone og jeg var med på turen i fjor og jeg må si at det var meget bra. Jeg fikk mange spørsmål i fjor som jeg måtte finne svar hos andre på, men på denne turen vil jeg kunne svare ut fra egne erfaringer.

Temperaturen var perfekt +/- 24 grader, maten kunne vanskelig bli så mye bedre. Du kunne nyte ”late dager”, men man kunne dra på tur med bussen til Casas Heddy nesten hver dag. Ja, utfluktene var mange: til markedet, til shoppingsenter, til attraksjoner i byene og fjellene osv.
Flere av oss nøt også deler av disse herlige dagene ved bassenget.

Alt dette er inkl i vår pris.

I år har vi fått følgene priser som inkluderer alt det over.

For dobbeltrom, pris pr. person, kr. 14.990,- for 2 uker
For enkeltrom, pris pr. person, kr. 17.990,- for 2 uker

Jeg ber om at de som har planer om å bli med tar kontakt snarest, vi har reservert et begrenset antall plasser – det er nå ”først til mølla-prinsippet”.

Skulle det være spørsmål, ta kontakt så skal jeg prøve å svare på det dere lurer på.

De som har bruk for assistent bør søke sin kommune om tilskudd eller ta kontakt så kan vi kanskje gi noen tips.

Ta kontakt med undertegnede på e-post kjell@skarbo.net, telefon: 907 43 008 / 70 21 77 77.

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste.