Del på

Pårørende Samling

Dato: 01.04.2022 -
03.04.2022
Tid: 00:00

Pårørende har fått altfor lite oppmerksomhet og det tenker vi å gjøre noe med. Derfor så arrangerer Norsk forening for Slagrammede arrangerer samling for Pårørende på Thon Hotell Arena Lillestrøm 1-3 april 2022.

«Livet ble annerledes enn hva vi tenkte» Hva nå? Å være pårørende – i ulike faser – over tid. Reaksjoner, belastninger og behov.

Er du pårørende og står nær noen som har fått Hjerneslag eller lignende sykdom i hjernen?

Da håper vi du har lyst til å være sammen med oss denne helgen.  Program blir sendt i sin helhet til de som melder seg på. Karen Therese Sulheim Haugstvedt. Spesialrådgiver og Anita Kjeverud Nevrospykolog , blir med oss på lørdag. Påmelding skjer til Aud på epost : audloe@icloud.com eller på tlf 95731976 innen 10 mars.

Det er begrenset antall plasser, så vær rask med din påmelding. Har du allergi eller trenger spesiell tilrettelegging må dette meldes fra om ved påmelding. Prisen er 750,- pr pers, hvis du er medlem i Norsk forening for Slagrammede. Er du ikke medlem, betaler du 1200,- pr pers. Dette inkluderer 2 hotell overnattinger og mat. Drikke til måltid betales av hver enkelt.

Reisekostnader dekkes selv. Er du pårørende eller kjenner noen som er det, gi dem beskjed om denne fine samlingen som vi håper det skal bli.

Gleder oss til å høre fra deg.

Del saken på

Logg inn

Logg inn